FRANGGO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 882 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Franggo. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2024 om 21:25 Heerlijk. Alleen jammer dat de bezorger wat laat was.
3 jul 2024 om 7:22 Eten kwam niet. Onbeschofte mensen aan de telefoon die zeiden dat het mijn eigen probleem was. Moest het uiteindelijk zelf gaan halen en kreeg de bezorgerskosten niet terug. Nooit meer daar iets halen.
30 jun 2024 om 22:09 Delivery took very long. Also when calling about it, the person on the other side of the phone wasn't very helpful. Food was decent.
30 jun 2024 om 15:51 De vorige keer had mijn zoon besteld en was het beter. De friet was vers en de kip was malser.
29 jun 2024 om 1:08 Goed service
27 jun 2024 om 14:58 Didn't even call when delivering and just left the order on the ground floor...
14 jun 2024 om 20:46 Overall fantastic. I enjoy cooking this dish at home myself and aside from a few small differences I was still very much pleased. Personal like my sauce a little more spicy/hot and a little thicker but that’s about it. Very nice dish, highly recommed
11 jun 2024 om 20:56 Patat ontbrak , en kip was rauw van binnen
9 jun 2024 om 10:16 Best chicken I’ve ever had. Seriously. Tender, juicy, tasty and simple. Amazing. My go to order is a whole chicken and fries.
8 jun 2024 om 21:38 Lange bezorgtijd vind ik nooit echt een probleem. Als het eten dan maar goed is en warm. Smaak van kip was ok opzich. Voor een totaal van €23.50 ex 2 € fooi voor koude friet en een magere 400 gram kip vind ik te duur. Ben beter gewend hier. Jammer!
8 jun 2024 om 20:54 Avoid, unreliable service.
8 jun 2024 om 20:51 Won't order again.